FAQ: OVERIG

WELKE RAAMDECORATIE MOET U KIEZEN?

‘Over smaak valt niet te twisten’. U heeft vermoedelijk in uw omgeving, op de website of in onze showroom een bepaald idee gekregen. Dat idee moet u zeker vast houden! Wij stellen met u de ideale zonwering naar wens samen. Als wij u advies (aan huis) geven bekijken wij de specifieke situatie vaak vanuit een ander oog punt dan dat van de klant. Waar wij vaak naar de praktische kant kijken vindt de klant juist ‘dat het oog ook wat wilt’. Voor beide kanten is iets te zeggen maar wij willen voorkomen dat de klant achteraf teleurgesteld is in de keuze. Wij zullen u om die reden ook altijd voorzien van eerlijk advies op maat, daar zijn wij voor!

IS MIJN PRODUCT KINDVRIENDELIJK?

CHILDSAFE
child-safeAlle Louverdrape producten welke wij uitleveren zijn standaard Child Safe conform de Europese wetgeving EN13120. Wij zijn hiertoe verplicht.

NIET CHILDSAFE
child-safenotOp uw verzoek kunnen wij hiervan afwijken door bijvoorbeeld het leveren van een systeem met een los koordgewicht. Ten alle tijden staat in de aanbieding, de opdrachtbevestiging en op de rekening vermeld dat het product niet Child Safe is.

KAN IK DE PRODUCTEN VOOR AANKOOP BEKIJKEN?

Ja, u bent welkom om bij ons in de showroom in Amsterdam om de producten en kleuren te bekijken. Daarnaast kunnen wij op eerste verzoek bij u aan huis komen. Alle stalenboeken heeft de adviseur bij zich en wordt u “op maat” geadviseerd over het meest toereikende en meest praktische product.

Gedurende het huisbezoek worden ook de maten voor u genomen, zo bent u er zeker van dat uw Louverdrape product(en) geheel passend wordt geleverd of gemonteerd.

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET LOUVERDRAPE?

Ondanks onze openingstijden zijn wij op verschillende manieren 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons mailen, WhatsAppen of een bericht inspreken via ons telefoonnummer. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

Email:          info@louverdrape.nl
Telefoon:     +31 (0)20 6652 393
WhatsApp:  +31 (0)6 2000 5520