FAQ: DUURZAAMHEID

KAN LOUVERDRAPE HET PRODUCT SCHOONMAKEN?

Ja, u kunt contact met ons opnemen als u wenst dat het product een schoonmaak beurt nodig heeft. Er wordt zorg gedragen voor een gespecialiseerde schoonmaak die u van al uw zorgen ontneemt.

HOEVAAK MOET IK EEN LOUVERDRAPE PRODUCT SCHOONMAKEN?

Ook de frequentie van het aantal keren schoonmaken is afhankelijk van bepaalde factoren: Productsoort, kleurenreferentie en de omgeving. In een omgeving waar gerookt wordt zal vaker de onderhoud nodig zijn dan een omgeving waar niet gerookt wordt. Nicotine aanslag is inherent aan een omgeving waar vaak gerookt wordt.

Verticale zonwering hoeft minder vaak schoongemaakt te worden dan horizontale zonwering om het simpele feit dat: “op verticaal geen stof blijft liggen”.

WAARMEE KAN IK EEN LOUVERDRAPE PRODUCT SCHOONMAKEN?

Ieder product heeft zijn eigen manier van schoonmaken. Daarnaast heeft de gekozen kleurenreferentie vaak ook nog invloed op de manier van schoonmaken. Wij adviseren u alvorens de schoonmaak te starten het stalenboek op onze site in te zien. In het stalenboek kunt u uw referentie opvragen waarmee de mogelijke schoonmaak methodes worden getoond. Twijfelt u of komt u er niet uit? U kunt gerust contact met ons opnemen.

HOE LANG GAAT EEN LOUVERDRAPE MEE? WAT IS DE LEVENSDUUR?

“Als u kon weten, wat wij niet weten, dan had u in onze schoenen moeten staan wetend te denken te weten wat wij niet weten”. Kort gezegd: “Dat weet niemand”. De levensduur bepaald u. Hoe u met het product omgaat, of u er onderhoud aan pleegt en of u het product zo nu en dan schoonmaakt. Voor een topkwaliteit zorgen wij!

Wel kunnen wij u meegeven dat de praktijk leert dat Louverdrape producten een lange levensduur hebben. Het zal eerder zijn dat u eens iets nieuws in huis wilt dan dat het product gebreken vertoond. Iets wat wij vaak horen van onze klanten.

Voorbeeld van Mw. Anssems ‘Vele jaren heb ik, de toen nog stoffen lamellen, met veel plezier kunnen gebruiken. Daarna hebben jullie ze vervangen door kunststof lamellen, die ik heden ten dage nog dagelijks gebruik.‘