ZZ Lamellen “De gekartelde interieur aanvulling”

Lamellen / Jaloeziën

U wilt eens echt een aparte uitstraling geven aan uw interieur? U wilt uw gasten versteld doen staan? Of simpel weg wilt u eens wat anders -iets “Out fot he box”- in vergelijking met het “normale” lamelsysteem?

Dan kunt u zich laten overtuigen door buitengewone kleuren, lamellen met een design print of houtlook lamellen. We hebben het allemaal! Maar wat nu als de lamellen eens niet maar simpele verticale stroken zouden zijn? Maar in plaats daarvan gekarteld? Dat resultaat laten wij u graag zien..!!

louverdrape-verticale-lamellen-kunststof-4

De Zig Zag gekartelde lamellen maken van een vlak lamelgordijn een soort driedimensionale raambedekking. Reacties op het product zijn zeer positief. Men spreekt van een visueel schouwspel of over een heuse openbaring wat betreft het doorbreken van de strakke lijnen.

ZIJN DE ZZ LAMELLEN MODERN OF KLASIEK?
Zijn de ZZ-lamellen modern, hip of juist ouderwets? Wij denken dat er aan de gekartelde lamellen geen leeftijd verbonden zit. Hoewel niet ieder interieur zich er voor leent maakt het in de ruimste zin niet uit of de lamellen nu in een ultra modern interieur worden geplaatst of juist in een klassieke omgeving. De ZZ lamellen bieden altijd een welgevormde aanvulling op het interieur.

OVERLAPPING
ZZ kartelingen kunnen op alle vlakke 127mm lamellen worden toegepast. Er wordt gebruik gemaakt van een railsysteem voor 89mm lamellen. Hoewel er meer mechaniek aan te pas komt en het aantal lamellen toeneemt kan op die manier een perfecte overlapping tussen de lamellen gegarandeerd worden. Een goede overlapping zorgt voor een goede verduistering zonder lichtkieren tussen de lamellen.

Laat u door ons adviseren en bekijk de kleurmogelijkheden. In de meeste interieurs is er potentie om de zigzag lamellen toe te passen dus wellicht ook bij u! Neem gerust contact met ons op