GEBRUIKERSVOORWAARDEN

V.1.0 – 30.11.2016 [GV.1]

Welkom op de website www.louverdrape.com. Van voormeld webadres berust de eigendom, het beheer en het verstrekken van diensten en producten volledig bij Louverdrape Nederland VOF in het handelsregister bekend onder nummer 33116122 te Amsterdam.

ARTIKEL 1 – TOEPASSING
Lid 1      De Louverdrape gebruikersvoorwaarden [GV] zijn van toepassing op alle pagina’s en sub-pagina’s vallend onder het hoofddomein of diens “dochterdomeinen”.

Lid 2      Door de website te bezoeken gaat u akkoord met deze gebruikersvoorwaarden

Lid 3     Als u recensies, klachten, reacties, meldingen of ander soort bijdrage publiceert of laat publiceren gaat u akkoord met deze gebruikersvoorwaarden.

Lid 4      De domeinen als bedoeld Lid 1 van dit artikel.

1). www.louverdrape.com
2). www.louverdrape.nl
3). www.louvredrape.com
4). Alle sociale media pagina’s als bedoeld in Artikel 2, lid 2.


ARTIKEL 2 – SOCIALE MEDIA
Lid 1          
Deze gehele gebruikersvoorwaarden is naast de reguliere website als mede toepasselijk op alle pagina’s van Louverdrape Nederland op sociale media. Louverdrape Nederland benadrukt ten zeerste dat u wij ter extra dienstverlening aan u de mogelijkheid bieden onze online sociale platformen te bezoeken en dat u bij het betreden van deze sociale platformen -als in lid 2 hieronder benoemd- akkoord gaat met deze gebruikersvoorwaarden.

Lid 2          FacebookTwitterInstagramPinterestGoogle+TumblrYouTubeLinkedIn als bedoeld in lid 1 van dit artikel

socialmedia16


ARTIKEL 4 – TOEPASSELIJK RECHT
Lid 1     Op alle overeenkomsten waarbij mede deze gebruikersvoorwaarden van toepassing zijn geldt het Nederlands recht. Louverdrape Nederland behoudt zich nadrukkelijk alle rechten en weren voor.

ARTIKEL 5 – DISCLAIMER
Lid 1     
Louverdrape Nederland is gerechtigd de website en daarmee ook haar Gebruikersvoorwaarde [GV] zonder opgaaf van reden te wijzigen. Wij adviseren u ten alle tijden de gebruikersvoorwaarden te raadplegen als u onze website bezoekt.

VRAGEN EN/OF OPRMERKING
Heeft u vragen dan wel opmerkingen over de gebruikersvoorwaarden? U kunt gerust contact met ons opnemen!

In contact komen?

ADRESGEGEVENS

  • Adres Weesperzijde 126-129
  • Postcode 1091 ER
  • Stad Amsterdam
  • Telefoon +31 (0)20 66 52 393
  • WhatsApp +31 (0)6 2000 55 20