FAQ

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET LOUVERDRAPE?

Ondanks onze openingstijden zijn wij op verschillende manieren 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons mailen, WhatsAppen of een bericht inspreken via ons telefoonnummer. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

Email:          info@louverdrape.nl
Telefoon:     +31 (0)20 6652 393
WhatsApp:  +31 (0)6 2000 5520

KAN IK DE PRODUCTEN VOOR AANKOOP BEKIJKEN?

Ja, u bent welkom om bij ons in de showroom in Amsterdam om de producten en kleuren te bekijken. Daarnaast kunnen wij op eerste verzoek bij u aan huis komen. Alle stalenboeken heeft de adviseur bij zich en wordt u “op maat” geadviseerd over het meest toereikende en meest praktische product.

Gedurende het huisbezoek worden ook de maten voor u genomen, zo bent u er zeker van dat uw Louverdrape product(en) geheel passend wordt geleverd of gemonteerd.

IS MIJN PRODUCT KINDVRIENDELIJK?

CHILDSAFE
child-safeAlle Louverdrape producten welke wij uitleveren zijn standaard Child Safe conform de Europese wetgeving EN13120. Wij zijn hiertoe verplicht.

NIET CHILDSAFE
child-safenotOp uw verzoek kunnen wij hiervan afwijken door bijvoorbeeld het leveren van een systeem met een los koordgewicht. Ten alle tijden staat in de aanbieding, de opdrachtbevestiging en op de rekening vermeld dat het product niet Child Safe is.

WELKE BEDENKTIJD HEB IK NADAT IK DEFINITIEF BESTELD HEB?

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. De opdrachtbevestiging geeft de zaken weer waar u ons de opdracht tot fabricage voor heeft gegeven. U heeft 24 uur om de order te annuleren of waar nodig aan te passen. Na 24 uur wordt direct wordt overgegaan tot het fabricageproces om de levertermijn zo kort mogelijk te houden. Annuleren is dan geen optie meer is, het product wordt immers speciaal naar uw wensen gefabriceerd.

Om misverstanden te voorkomen krijgt u altijd een vrijblijvende aanbieding voorafgaand aan de bestelling, waarmee u nog geen verplichtingen aan gaat. Door ontvangst van de aanbieding kunt u de gegevens controleren en eventuele fouten corrigeren om vervolgens een definitief akkoord te geven.

Een consument heeft u een wettelijke bedenktijd. Echter gelden er uitzonderingen voor bepaalde producten en diensten. Voor alle Louverdrape producten en diensten m.u.v. de verkoop van losse onderdelen geldt de volgende uitzondering:

Burger Wet Boek 6; Artikel 230p lid f.1 – De consument heeft geen recht van ontbinding bij: ‘de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn’.

WAT IS DE LEVERTIJD?

Shakespeare: ‘Too swift arives as tardy as too slow’; Te haastig komt even laat aan als te langzaam. Qua levertijden zijn wij met 2 / 2,5 week misschien niet de snelste, maar bij de fabricage wordt extreem secuur gewerkt om fouten te voorkomen. Dit alles om de topkwaliteit te garanderen en de foutmarge laag tot nihil te houden. Liever langzamer en foutloos, dan snel met kans op fouten.

Bepaalde producten worden ook handmatig geassembleerd wat weliswaar de snelheid niet ten goede komt, maar daarentegen de afwerking en kwaliteit weer wel. In sommige gevallen kunnen wij een spoedaanvraag sneller in behandeling nemen, hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Houdt u er rekening mee dat op speciale projecten -denkende aan het spuiten in RAL of het digitaal bedrukken- de levertijd iets toeneemt. U kunt u bij ons altijd na bestelling laten informeren over de planning.

KAN LOUVERDRAPE VOOR MIJ DE MAAT NEMEN?

Ja, u kunt telefonisch contact met ons opnemen of een maatneemverzoek indienen. Dit kan o.a. per mail aan info@louverdrape.nl of via de website. Aan het maatnemen kunnen kosten verbonden zitten, dit is afhankelijk van de order. De kosten worden ten alle tijden vooraf aan u doorgegeven zonder dat u direct ergens aan gebonden bent.

Het maatnemen op zichzelf staat los van alle verplichten om een Louverdrape product te bestellen, wij brengen kosten in rekening om misbruik te voorkomen. Als u naar aanleiding van het maatnemen besluit over te gaan op een bestelling worden de kosten -order afhankelijk- gereduceerd.