DIGITALE BEDRUKKING

Lamellen / Jaloeziën, Panelen raamdecoratie, Stoffen raamdecoratie

Een foto collage, een overzicht van uw projecten of uw bedrijfslogo? U kunt het zo gek niet bedenken maar het staat vast dat u op een daverende manier uw fantasie kunt omzetten op de zonwering! Laat u inspireren! Kiest u voor de verticale lamellen? Misschien wel de veelzijdige mozaïek? Of toch het rolgordijn? You decide, We provide!

VERTICALE LAMELLEN kunt u tot een maximale hoogte van 3 meter digitaal bedrukken. Bij de digitale bedrukking op deze kunststof verticale jaloezieën wordt er rekening gehouden met de overlapping van de lamellen. Dit betekend dat als de lamellen geheel gesloten zijn de bedrukking netjes doorloopt zonder verspringing.

De overlap is gemiddeld zo’n 1cm. Om te voorkomen dat er aan beide kanten van de lamellen een brede onbedrukte rand ontstaat wordt er een paar millimeter bedrukt als de bedrukking van de naastgelegen lamel. In gesloten stand merkt u hier niets van. In gekantelde stand ziet u dat de bedrukking op iedere lamel netjes doorloopt zonder een lelijke onbedrukte brede rand.

MOZAÏEK panelen kunt u stuk voor stuk digitaal bedrukken. U kunt er ook voor kiezen om één afbeelding of logo verspreid over meerdere mozaïek panelen te bedrukken. Als u het leuk vindt de losse panelen met bedrukking af te kunnen wisselen van positie op uw mozaïek gordijn dan kan dat. Als het ware is het een positioneerbare fotocollage.
De mozaïek bevestigd u aan een roede waarna u er een zo groot mogelijke foto collage van kunt maken als dat u wilt!

VERTICALE FANTASY LAMELLEN met glasgordijnstof kunt u eveneens tot een maximale hoogte van 3 meter digitaal bedrukken. Enkel de kunststof lamellen zijn digitaal te bedrukken, niet het glasgordijn. Net al bij de verticale lamellen zonder stof wordt er bij de digitale bedrukking op deze Fantasy jaloezieën rekening gehouden met de overlapping van de lamellen. Dit betekend dat als de lamellen geheel gesloten zijn de bedrukking netjes doorloopt zonder verspringing. Voor uw leesgemak leest u de uitgebreide uitleg daarover onder het kopje “verticale lamellen”. Let wel dat de zichtbaarheid van de bedrukking afhankelijk is van de lichtdoorlaatbaarheid van de stof.

VERTICALE LAMELLEN XL OF XXL kunt u eveneens tot een maximale hoogte van 3 meter digitaal bedrukken. Net al bij de verticale lamellen wordt er bij de digitale bedrukking op deze extra grote verticale jaloezieën rekening gehouden met de overlapping van de lamellen. Dit betekend dat als de lamellen geheel gesloten zijn de bedrukking netjes doorloopt zonder verspringing. Voor uw leesgemak leest u de uitgebreide uitleg daarover onder het kopje “verticale lamellen”.

ROLGORDIJNEN zijn in tegenstelling tot alle bedrukbare verticale lameltypes niet gebonden aan maximale (hoogte)afmetingen. De bedrukking -afhankelijk van de grote en positie- is zichtbaar als het rolgordijn is afgerold. Neemt u wel in acht dat rolgordijnstof -afhankelijk van de stof- een kleine structuur heeft terwijl lamellen volledig vlak zijn. Digitale bedrukkingen op rolgordijnen zijn volledig naadloos en volledig weg als u dat wilt. Opgerold op de buis is immers de bedrukking niet meer zichtbaar.

500-bedrukt3-kopieren

HET AANLEVEREN VAN DE BEDRUKKING
Uw gewenste digitale bedrukking dient u aan te leveren als bestand. De beste bestandstype daarvoor zijn pdf, eps en .ai. Dit zijn vectorbestanden waar bij uitvergroting geen kwaliteitsverlies optreed. Houdt u bij het aanleveren van een foto rekening met de uitvoerresolutie. “Hoe groter u de bedrukking wenst, des te beter zal de kwaliteit moeten zijn.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een digitaal bedrukte zonwering?

• Verticale lamellen
• Verticale lamellen met glasgordijnstof
• Verticale lamellen XL
• Rolgordijnen
• Mozaïek panelen

Misschien heeft u nog wel vragen? Voelt u zich niet bezwaard met ons contact op te nemen!

louverdrape-verticale-lamellen-kunststof-8

Voorbeeld: Digitale bedrukking in kleur op kunststof Verticale lamellen.

louverdrape-mozaiek-3-kopie

Voorbeeld: Digitale bedrukking in kleur op meerdere Mozaïek panelen.