ANTIBACTERIËLE LAMELLEN

Lamellen / Jaloeziën

Bent u erg gesteld op hygiëne en wilt u met de antibacteriële verticale lamellen daar een steentje aan bijdragen? Of anders gezegd: er zelfs een schepje bovenop doen? Dat kan! De antibacteriële verticale jaloezieën beschermen uw gezondheid door een aantal huisbacteriën te elimineren. Zelfs als u regelmatig schoonmaakt in huis kunnen er nare geuren ontstaan en schimmelplekken ontstaan. Nog niet te spreken over eventuele infecties. De bacteriën verspreiding en vermenigvuldigen zich namelijk onwijs snel achter en via uw radiatoren, uw airconditioning of achter de koelkast.

 

ANTIBACTERIËLE BESCHERMING

Door een geïncorporeerde antibacteriële bescherming worden de bacteriën direct onschadelijk wanneer deze in contact komen met de antibacteriële jaloezieën. Het is een mechanische antibacteriële bescherming, niet een chemische. Als de bacteriën (door luchtcirculatie) in aanraking komen met de verticale jaloezie wordt de celwand doorboord waardoor de bacterie niet langer kan leven en zich dus ook niet kan verspreiden en vermenigvuldigen. Het gehele lamelgordijn is dodelijk voor bacteriën.

De actieve antibacteriële bescherming wordt tijdens de productie van de verticale lamellen in de lamel verwerkt. De actieve bescherming bevindt zich in de structuur van het polymeer wat zich dienst doet als reservoir. Zo lang de lamellen bestaan, bestaat de antibacteriële werking ervan ook. Het is immers geen opgebrachte coating, maar een geïntegreerde bescherming. Niet voor niets krijgt u daar 10 jaar garantie op! Onderstaand een voorbeeld met (groen omlijnd) én zonder antibacteriële bescherming (rood omlijnd):

testresultfb1103site

 

RESULTATEN

Van de antibacteriële lamellen is steeds bewezen hoe doeltreffend de antibacteriële bescherming is in de strijd tegen schadelijke bacteriën en schimmels. Producten met geïntegreerde antibacteriële bescherming zijn wereldwijd getest door  heel wat vooraanstaande onafhankelijke onderzoekslaboratoria, onder andere ISEGA, TNO, Law Laboratories, Institut Pasteur en Institut Fresenius. De bacteriën zijn binnen 24uur bijna voor 100% geëlimineerd.

 

✔   Beschermt permanent (24/7) tegen de meest voorkomende huisbacteriën

✔   Bewezen efficiëntie: bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%

✔   Helpt bij het creëren van een gezonde leefomgeving

✔   Helpt het ontstaan van schimmelplekken op uw lamellen te voorkomen

✔   Helpt het ontstaan van onaangename geuren te voorkomen

✔   Beperkt het risico op infecties

✔   Geeft u een extra gevoel van vertrouwen en veiligheid

 

Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, Escherichia coli 0157, Salmonella enteritidis en Aspergillus niger daarvan ziet u in onderstaande tabel een onderzoeksresultaat binnen hoeveel tijd en het aantal percentage wat aangeeft voor hoeveel procent de bacteriën geëlimineerd zijn:

testresultfb1102site


BIJ U THUIS? GEURLOOS?

Stafylokokken. Streptokokken. Listeria. Salmonella. E-coli. Zwarte schimmel. Wist u dat al die bacteriën ook in úw huis aanwezig kunnen zijn? De keuken, de kinderkamer, de badkamer, vloer- en raambekleding. U bent ze liever kwijt dan rijk. Voor uw eigen veiligheid, die van uw kinderen, en die van uw gasten.

Grondig schoonmaken is niet voldoende om de bacteriën te doden. De ontsmettingsmiddelen die u bij het schoonmaken gebruikt werken slechts korte tijd, zijn plaatselijk doeltreffend en kost u extra schoonwerk. De bacteriën groeien uitbundig verder! Daartegenover volstaat de antibacteriële lamel zonwering van Louverdrape! 24 uren per dag, 7 dagen in de week wordt uw omgeving beschermt. Goede hygiëne in huis blijft echter onontbeerlijk! Antibacteriële bescherming vervangt niet het regelmatig schoonmaken.

De antibacteriële bescherming is volledig geurloos, kleurloos, smaakloos, onvoelbaar en onzichtbaar. Doordat de mens een andere celwandstructuur heeft is de antibacteriële bescherming absoluut ongevaarlijk!

 

ZORGINSTELLINGEN EN BEDRIJVEN

Niet alleen in huis en voor bedrijven zijn antibacteriële lamellen een strategische hygiënische set maar vooral voor bedrijven of instellingen waar hygiëne een zéér gevoelige factor is. Wat dacht u van de apotheek om de hoek? Een revalidatiecentrum? Of het ziekenhuis? Waar ziekte is zijn ook vaak bacteriën. Waar alle mogelijke middelen moeten worden ingezet om de bacteriën doden kan Louverdrape een handje -of liever gezegd: ferme hand- helpen!

Regelmatig het huis door een gespecialiseerd bedrijf laten desinfecteren zal zeker helpen. Maar wilt u zich laten beperken door alleen de symptomen te bestrijden? Of wilt u liever waar mogelijk het probleem aan de bron aanpakken en een permante oplossing vinden?

 

DE LAMELLEN

De antibacteriële lamellen met geïncorporeerde antibacteriële bescherming zijn verkrijgbaar in drie standaard kleuren: wit (FB110), beige (FB125) en lichtgrijs (FB138). De lamellen zijn 89mm of 127mm breed. Indien wenselijk kunnen andere kleuren ook voorzien worden van de antibacteriële bescherming, dit gaat op specifieke aanvraag en kunnen extra kosten aan verbonden zijn.

De lamellen zijn brandvertragend (M1-certificaat), stijlvol, isolerend, (volledig gesloten) verduisterend, naar het licht te stellen, privacy behoudend, van topkwaliteit en vooral belangrijk: gezondheid beschermend!

‘Louverdrape helpt graag mee om van uw huis een aangename, frisse en gezonde leefomgeving te maken, voor u, uw gezin en uw gasten!’